/ resa /

Bröllopsresa: Öarna

 
Som sagt gick kryssningen i karibien och vi hann med åtta öar under resan. Först hade vi två dagar till havs med total avslappning på båten. Sen anlände vi till Aruba, Bonaire och Curacau, ABC-öarna, en dag på varje ö. Dessa öar tillhör fortfarande Holland om jag minns rätt. Därefter hade vi ytterligare en dag till havs innan vi seglade vidare till Barbados, St Lucia, St Kitts, Antigua och St Marten.
 
OBS! Bildbomb...
 
/ allmänt /

Bröllopsbilder

Här kommer äntligen bilder från vårt bröllop! Alla bilder är tagna av vår fantastiska bröllopsfotograf Isabell N Wedin. Ni hittar henne på www.turturduva.se.
 
Isabell var hela tiden jätteglad och väldigt duktig på att få oss att slappna av under porträttfotograferingen. Under vigseln och middagen märktes hon knappt och bilderna är vi verkligen jättenöjda med! Det sämsta med fotograferingen var att vi inte tog det största paketet och fick några timmar till
 
Och det bästa var den otroligt vackra fotoboken med de bästa bilderna. Boken är inte alls som andra fotoböcker som vi har beställt själva tidigare utan av mycket bättre kvalitet!
 
 
/ vi plåtar låtar /

Vi plåtar låtar v.4

Ful men färgglad
 
 
Det här var en svår vecka. Jag gillar inte Meghan Trainors låt All About That Bass särskilt mycket. Jag ville inte fota det mest uppenbara, en större dansande rumpa. En bas har jag inte tillgång till och det känns också lite tråkigt, liksom en stor högtalare.
 
Istället beskrev jag för mig själv låten med adjektiv som snarare är knutna till synen än hörseln. Orden jag slutligen fastnade för var ful och färgglad. Jag får samma känsla när jag hör refrängen som jag får när jag ser till exempel riktigt illa matchande kläder, därav ful. Samtidigt är låten lättsam och även lite munter, därav färgglad.
 
Min bild blir därför en ful men färgglad bild. Tagen utanför en bar/nattklubb i gryningsljuset här i Lund för att ändå koppla lite till "basen" i låten.