/ stad och arkitektur /

graffiti

En himla massa färger!
Dessa färgglada konstverk gick jag förbi i helgen, och som tur va hade jag med mig kameran så att jag kunde fota dem, vem som är konstnären vet jag inte. Graffiti är såklart kontroversiellt, med tanke på att den ofta inte är laglig. Så länge det är lagligt tycker jag det är jättebra, det kan verkligen pigga upp tråkiga grå betongytor!
 
/ stad och arkitektur /

kullerstensgator

Många stenar blir det...
Nästan alla gator i centrala Lund är kullerstensgator, eller egentligen är det gatstens-gator, kullersten är väl de runda stenarna som brukar finnas på innergårdarna på slott och borgar? Dessa gator tillför ju verkligen något speciellt till Lunds atmosfär, de är ganska osköna att gå på om man inte har löparskor eller vandrarkängor, och de är totalt superskakiga att cykla på! Men de är jättefina att titta på! Här kommer lite bilder som jag tagit när jag prommenerde på dessa gator!
 
/ allmänt /

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin
Det är roligt att skriva inlägg på bloggen och lägga upp bilder eftersom jag känner att jag faktiskt får användning av bilderna jag tar och det är också kul att ha sparat, lite dagboksaktigt. Men såklart hade det varit jätteroligt om fler än jag, min sambo och min kära mamma hade läst inläggen! Så jag måste nog marknadsföra lite...