/ gatufoto och människor /

Fika

Jag satte mig på Barista på Lilla Fiskaregatan med en capuccino för att läsa min bok. Jag satt i en skön fåtölj vid fönstret och såg paret som skyddade sig mot regnet med varsit paraply på uteserveringen. Jag tog upp kameran och hann ta några bilder, under tiden det regnade passerade andra som sökte regnskydd under markisen. Till sist slutade det regna och jag gick hem. Nöjd och belåten av kaffe, lässtund och lite fotande.
 
/ gatufoto och människor /

Yelle

 
I onsdags uppträdde Yelle på Malmöfestivalen. Fransk elektronsik popmusik. Jag gick direkt från Jobbet till festivalen. Jag gick runt själv och fotade och hade tänkt äta något innan spelningen började vid 8. Jag gick runt och tittade på alla matstånden på Gustav Adolfs torg men utan att hitta något som lockade.
 
Så det slutade i alla fall med att jag promenerade vidare och insåg vad det var jag saknade, det var ju Mia (och bebismagen, såklart)! Jag hade ju bara träffat dem en kort stund på morgonen och vi skulle inte få så mycket tid tillsammans om jag åkte hem efter konserten, så jag valde att hoppa över den. Jag kan helt enkelt inte vara utan Mia och bebismagen för länge, jag mår inte bra av det. Jag behöver min älskade fru och vår son som fortfarande ligger kvar i sin mammas mage. Jag älskar er båda så otroligt mycket!
 
Jag har inga bilder från konserten, och det är jag jätteglad för! Här kommer lite blandat från festivalen istället.
 
 
/ gatufoto och människor /

Urban Cone

 
I lördags spelade Urban Cone på Posthusscenen. Det var färgglatt och energiskt. Trots ljudteknikernas ständiga scennärvaro lät det riktigt bra! Urban Cone var fantastiska och ljudanläggningen var helt okej. Posthusscenen var bra och vi kunde stå nära utan att trängas samtidigt som det var fullt med folk där!
 
Jag var där med Anna, Mias lillasyster. Vi gick en sväng genom festivalområdet och åt både filodegspaj och friterad banan innan spelningen började. Tack Anna för en jättebra kväll! Nästa gång får Mia också följa med, och bebis såklart, om han är tillräckligt stor!