/ stad och arkitektur /

Skyddande fönster

Igår kände jag riktig fotoglädje när jag såg ut genom mitt sovrumsfönster som delvis var täckt av snö. Jag började fota handhållet men jag vill få ner iso-värdet och ha lite mindre bländare, så jag fick hämta stativet. Det behövdes, eftersom slutartiden hamnade runt 3-4 sekunder. Det var längesedan jag kände sådan kreativ lust, den tidigare avsaknaden tror jag beror på det illvilliga vintervädret.
 
Trots de kalla färgerna tycker jag att bilderna ger en känslan av värme och trygghet. Eftersom snön på fönstret verkligen visar att fönsret är ett skydd mot det kalla vädret och att betraktaren befinner sig inne i värmen och tittar ut i kylan.
 
/ stad och arkitektur /

Torsdag!

Torsdag, en bra dag för att se på antikrundan, eftersom det sänds idag. Men det ska inte jag göra idag. För jag kommer att vara på en bar/restaurang då och förhoppningsvis äta något gott och dricka en öl eller två! Personen med luvan ger mig lite "Jag vet vad du gjorde förra sommaren"-vibbar. Fast med en kortare vår-variant av rocken. Hoppas han har glömt kroken!
/ stad och arkitektur /

Kallt, kallt och kallt

Västra Hamnen täckt i ett mycket tunt lager snö. Kallt och blåsigt. Sånt väder som gör att det är jätteskönt att få komma in inomhus. Med rosenröda kinder och rinnande näsa. Hoppas det inte dröjer så länge innan våren kommer!